DIEETHUIS DUFFEL

Onze Lieve Vrouwlaan 18
2570 Duffel
015/31.21.35
routebeschrijving

info@dieethuis.be

Een intitiatief van
Diëtiste Tanja Callewaert

erkenningnummer
RIZIV : 5-61053-92-601

BTW: BE - 0832 035 118

Tanja Callewaert

bereken je BMI

Dieethuis Duffel

Gezonde voeding

Zoals elk dieet maatwerk is, is gezonde voeding dat ook. In de actieve voedingsdriehoek staan de aanbevelingen voor "gemiddelde" personen van quot;gemiddelde" leeftijd met "gemiddelde" fysieke activiteit. Maar ben JIJ die "gemiddelde persoon"?

Misschien ben je minder actief dan gemiddeld. Het kan ook zijn dat je meer of net minder spiermassa hebt dan die gemiddelde persoon. Ben jij jonger of ouder dan het gemiddelde? Of heb je een medisch probleem? Al deze afwijkingen van het gemiddelde bepalen hoe je die voedingsdriehoek moet gebruiken.

De voedingsdriehoek is alleen de ideale leidraad om op zoek te gaan naar een gezond voedingspatroon voor ieder onder ons. De diƫtiste zal samen met jou een voedingsschema opstellen dat je lichaam voorziet van alle nodige voedingsstoffen.Zo kom je pas echt in topvorm.

De voedingsdriehoek heeft 7 groepen voedingsmiddelen die noodzakelijk zijn in onze dagelijkse voeding. In combinatie met de beweeglaag en het toemaatje; de restgroep kan hieruit voor iedereen een lekker en haalbaar voedingspatroon uit opgemaakt worden.

voedingsdriehoek