DIEETHUIS DUFFEL

Onze Lieve Vrouwlaan 18
2570 Duffel
015/31.21.35
routebeschrijving

info@dieethuis.be

Een intitiatief van
Diëtiste Tanja Callewaert

erkenningnummer
RIZIV : 5-61053-92-601

BTW: BE - 0832 035 118

Tanja Callewaert

bereken je BMI

Dieethuis Duffel

TOPSPORT VERDIENT TOPADVIES

Ben je topsporter of wil je dat graag worden? Dan weet ja al dat voeding en lichaamssamenstelling een zeer belangrijke rol spelen in het hele proces. Als één van de eerste Gekwalificeerde Sportdiëtisten in België met intussen 18 jaar ervaring adviseert Erkende Diëtiste Tanja Callewaert je op weg naar een betere prestatie. (Afstudeerjaar 1996 Nationaal Instituut voor Sport en Gezondheid Arhnem)

Hoe breng je je energiepeil en uithouding naar een optimaal niveau tijdens die bepaalde wedstrijd? Hoe doseer je je krachten om ook in de finale nog te kunnen presteren? Hoe kan ik mijn gewicht op peil houden om in die specifieke gewichtsklasse te kunnen deelnemen? Wat eet ik tijdens voor en na de trainingen? Hoe moet ik mijn voeding aanpassen tijdens blessure- of rustperiodes? …

Er bestaan geen standaard antwoorden op deze vragen. Daarom begeleiden wij onze topsporters zeer persoonlijk. Naast voedingsadvies, sportvoeding, impedantiemetingen en eventueel huidplooidiktemetingen kan de begeleiding naar een multidisciplinair niveau gebracht worden dankzij onze Mental Caoch (Klinisch Psychologe). Want een gezonde geest in gezond lichaam is een absolute voorwaarde voor het neerzetten van een topprestatie.

topsportWij maken in je begeleiding zoveel mogelijk gebruik van dagelijkse algemene voeding. Wist je trouwens dat echte sportdranken pas noodzakelijk zijn vanaf 3u intensief sporten. Misschien kunnen ze jouw al wel een voordeel geven na één uur, … maar dat is dan weer persoonlijk. Ook al heb je begeleiding binnen je club of organisatie, de blik van een buitenstaande professional is vaak veel ruimer en vernieuwend. Misschien geeft ze jouw wel net die extra tip die je aan de TOP brengt.

Consultaties Sportvoeding op de praktijk Duurtijd Prijs
1 ste consultatie anamnese, impedantiemeting, opmaak basisschema 60 – 90 min 90,00 €
2de consultatie uitbreiding/aanpassing basisschema/variaties naar trainingsdagen, wedstrijddagen rustperiodes, … 60 min 60,00 €
Controle metingen/advies 30 min 30,00 €
Advies en begeleiding op locatie of voor clubs en organisaties    
Consultaties, metingen of advies binnen een club of organisatie (steeds te reserveren voor minstens 3u en max 6u!) Tarief per uur aanwezig op locatie. 110 € (excl 21% BTW)
Dagvergoedingen voor permanente begeleiding ter plaatse. Tot max 9 uur/dag 950 € (excl 21% BTW)
Verplaatsingen (België)
Verplaatsingskosten Buitenland (trein, vlucht, taxi, …) worden volledig door gefactureerd aan de klant. Bij een reservatie van minder dan 5 dagen worden verloren reisdagen gefactureerd aan 500 € excl 21% BTW/dag.
Reistijd 50€/uur + 0,5 €/km

Alle bedragen in deze tabel zijn excl BTW!